Traducció

Volta BTT Vila d'Orba


7a Volta BTT Vila d'Orba.

DATA: Diumenge, 21 d'octubre de 2012.
HORA: 10:00 h.
LLOC: Plaça d'Espanya. ORBA (Alacant).
INSCRIPCIÓ: Ja podeu inscriure-vos per 16,00 € en Mes3events

Track de la VII Volta BTT Vila d'Orba.

Els participants es concentraran a la Plaça d’Espanya i l’eixida es donarà en el Carrer Major. Tot el pilot ciclista anirà agrupat per dins el poble, fins arribar al Camí dels Plans. La VII Volta BTT Vila d’Orba compta amb uns 35 quilòmetres de recorregut, un desnivell acumulat de 1.103 metres d’altitud, una pendent mitja del 6% i una màxima del 22%. Les zones més altes són la Font del Gel (La Vall de Laguar) i l’Ermita de Sant Sebastià de Murla. El primer avituallament es troba al quilòmetre 18, dins el nucli urbà d’Orba. El segon avituallament, estarà situat al quilòmetre 26 (Font del Gel) i serà tan sols líquid.

El Restaurant Pizzeria Piscina d’Orba ofereix un premi al primer ciclista en coronar l’ascensió inicial d’aquesta volta, aproximadament en el punt quilomètric 7,5, situat poc després de travessar Benidoleig i la urbanització de El Poblet. Concretament, es tracta del lloc on les bicicletes tot terreny passaran de l’asfalt al camí de terra, just al fer cim. Aquest premi especial de la muntanya consisteix en un val que es podrà baratar per 2 menús especials Volta BTT Vila d’Orba, que s’haurà de gastar el mateix dia de la prova. Aquest establiment, situat a la Piscina Polisportiu d’Orba, ofereix un atractiu menú (10€ per persona) a tots els participants, acompanyants i voluntaris, que consta de:
  • 3 entrants a elegir (amanida, entremesos o meló amb pernil)
  • Una pizza o ració de pasta com a plat principal
  • Postres.
  • Beguda inclosa.
Es prega que en cas de ser grups nombrosos es reserve taula al telèfon 965 583 372. Més informació en pizzeriapiscinadeorba.com.

4 comentaris:

Paco Sapena ha dit...

Si algu es troba un contakilometres Sigma 1609 sts per favor que es pose en contacte amb mi 639461291. L'he perdut un poc mes avant pasant la zona aon esta el cavall (que trobe que abans es pasaba per ahi) aon s'ajunta la sendeta eixa amb una pujadeta de terra blanca que estaba algo embarrada. Ho senc no se com es diuen els trams.

BTT Orba ha dit...

Ok, Paco, per la nostra part no pateixes, si ho trobem, t'ho farem saber.

Paco Sapena ha dit...

Sou uns cracks!! A mig dia m'han cridat que el te un xic, el diumenge l'arreplegare. Moltes gracies a tots!

Didac Egido ha dit...

Hola, el track està en wikiloc? Es pot apuntar i pagar el mateix dia de la cursa? Gràcies